Tietosuojakäytäntö

1. Tietosuojakäytäntö

Tätä käytäntöä noudatetaan koko Instalco-konsernissa.

Instalco vaalii yksityisyyttäsi ja suojaa henkilötietosi.  Käsittelemme henkilötietoja aina lakien ja määräysten mukaisesti ja otamme siinä huomioon asianosaisten tarpeet.

1.1. Suostumus

Hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn, kun käytät sivustomme toimintoja eli lähdetät tietoja tai kysymyksiä meille sivustomme välityksellä.

1.2. Rekisterinpitäjä

Instalco AB ja sen tytäryhtiöt ovat rekisterinpitäjiä, jotka käsittelevät kunkin yhtiön hallussa olevia henkilötietoja.

1.3. Henkilötietojen käsittely

Käytämme henkilötietoja mahdollisimman vähän. Se on kuitenkin välttämätöntä esimerkiksi silloin, kun

  • hoidamme toimeksiantoihin ja palveluihin liittyviä velvoitteita
  • vastaamme avoimiin työpaikkoihin tai muita asioita koskeviin yhteydenottoihin
  • meihin otetaan muuten yhteyttä esimerkiksi vierailemalla toimipisteessä
  • osallistut erilaisiin järjestämiimme tutkimuksiin
  • olet asiakkaamme tai toimittajamme.

1.4. Tallennettavat tiedot

Tallennamme esimerkiksi seuraavat yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tietyissä tilanteissa keräämme myös tietoja ilmoittamistasi toiveista, esimerkiksi vaatekoosta tai erikoisruokavaliosta. Yhteydenoton ajankohta ja yhteydenoton luonne kirjataan tarvittaessa.

Jos edustat organisaatiota, tallennamme myös tehtävänimikkeen ja muita toimenkuvaan liittyviä tietoja.

1.5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Antamasi henkilötiedot tallennetaan järjestelmäämme ja niitä käytetään ainoastaan niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty. Tietojen avulla pidämme sinut myös ajan tasalla omista tarjouksistamme ja valikoitujen yhteistyökumppaniemme tarjouksista. Jos olet ilmoittanut mielenkiinnonkohteesi, kohdennamme niiden avulla tarjouksia sinulle sopiviksi.

Kun haet avoimia työpaikkoja, lähetät avoimen työhakemuksen tai osallistut tutkimuksiin tai me otamme sinuun yhteyttä, käytämme henkilötietojasi ainoastaan tähän tarkoitukseen.

1.6. Henkilötietojen luovuttaminen

Luovutamme henkilötietoja yhtiöidemme välillä tai muille yhteistyökumppaneillemme, jotka auttavat meitä hoitamaan velvoitteitamme asiakkaitamme kohtaan.

1.7. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen velvoitteidemme hoitamista varten tai lainsäädännön vaatimusten mukaan.

1.8. Turvallisuus ja henkilötietojen suojaus

Emo- ja tytäryhtiömme ovat ryhtyneet tarvittaviin varotoimiin, joilla estetään henkilötietojen joutuminen asiattomien käsiin sekä niiden muuttaminen ja tuhoaminen.

1.9. Oikaisut ja rekisteriote

Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet. Jos havaitset sinua koskevissa henkilötiedoissa virheitä, voit pyytää niiden oikaisemista tai tietojen poistamista. Ota ensisijaisesti yhteyttä yhteyshenkilöösi yrityksessä.

Voit pyytää kerran vuodessa veloituksetta rekisteriotteen tallentamistamme henkilötiedoista, jotka koskevat sinua. Pyyntö tehdään kirjallisesti, ja siihen on liitettävä pyynnön esittäjän henkilötunnus, osoite ja allekirjoitus. Lähetämme rekisteriotteen väestörekisteriin kirjattuun osoitteeseen.

Instalco AB